Reacties van klanten

Ik hoor altijd graag terug hoe mensen de lessen ervaren en wat er eventueel beter kan. Een aantal van mijn klanten heb ik ook gevraagd een korte referentie te schrijven voor op de website. Hieronder kan je hun reacties lezen! 

 


Dots.png

Erica en Ice

Al vanaf de start met mijn jonge ruin Ice heeft Marlies mij begeleid, en ze heeft enorm geholpen ons beider vertrouwen te laten groeien.

Mijn paard komt meer in balans, werkt fijn en gefocused mee en Marlies leert mij hoe ik hem zo optimaal mogelijk kan begeleiden.

Met haar hulp hebben we al veel mooie nieuwe stappen kunnen zetten, en ik kijk uit naar wat er nog op ons pad zal komen!

Erica


Mariska en Shier

Sinds enige tijd les ik nu bij Marlies en wat me elke keer weer opvalt en zeer bevalt is dat we echt 'samen' lessen! Ze laat ons zoeken, voelen en waarderen. Stukje bij beetje helpt ze ons elk individueel puzzelstukje passen en in elkaar leggen. En niet geheel onbelangrijk, met zowel humor alswel op de moeilijke dagen een begrijpend oor. Onbeholpen als ik mij af en toe voel, met haar inzichten en handvaten zetten we grote stappen!

Mariska


Mona en Aeri

Na enkele instructrices te hebben gehad en te hebben gezien bij anderen snapte ik het vaak nog steeds niet en liepen we continue vast. Het resulteerde vaak in iets van touwtje trekken en gefrustreerde blikken over en weer tot de wanhoop aan toe. Dressuur was niks voor ons dacht ik.

Ik ben daarom ontzettend dankbaar voor het advies wat ik kreeg om te gaan lessen bij Marlies! Marlies legt alles zo logisch, geduldig en warm uit dat we het nu zo makkelijk snappen dat we iedere les en training blij en trots afsluiten.

Marlies weet goed in te spelen op ons als combinatie. Geen vast stappenplan, maar gewoon fijne les op basis van wie we zijn en waar we op dat moment aan toe zijn.

Mona


Kiona en Attent

Als fanatieke dressuuramazone kwam ik op een gegeven moment de natuurlijke grenzen van mijn paard tegen. Marlies heeft mij op mentaal vlak ontzettend gesteund om hier op wedstrijd rationeel mee om te gaan en mij de juiste handvaten gegeven om tijdens de training eerlijk te blijven ten opzichte van mijn paard. Marlies heeft een heerlijk rustige en duidelijke manier van uitleggen, maar houdt je ook de spiegel voor!

Kiona


Saskia en Door

Door en ik hebben een paar lessen werken aan de hand gedaan met Marlies. Ze is op tijd, heel fijn, dat is wel eens anders… Ze kijkt naar paard en begeleider en legt goed uit wat ze bedoeld. Straks als Door wat ouder is, ze wordt nu ingereden, gaan we er weer mee verder!

Saskia